ВНИМАНИЕ!!! ДЕЖУРЕН TЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА СИГНАЛИ : 0879914112  НА ТОЗИ ТЕЛЕФОН СОБСТВЕНИЦИТЕ/ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА ОБЕКТИ ПО ЧЛ.206 ОТ ЗГ МОГАТ ДА УВЕДОМЯВАТ РДГ БАГОЕВГРАД, КОГАТО СИСТЕМАТА ЗА ПОСТОЯННО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПРЕКЪСНЕ, И В ПОСЛЕДСТВИЕ ЗАПОЧНЕ РАБОТА. 

НачалоНовини 2018/04Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

03.04.2018 - Празник за децата от детска градина „Пчелица“ гр. Шумен

Пред Административно - информационен център на природен парк „Шуменско плато“, в местността „Кьошкове“ служители на Регионална дирекция по горите - Шумен и на парк „Шуменско плато“ организираха празник за децата от детска градина „Пчелица“ гр. Шумен. С мероприятието бе отбелязана Седмицата на гората, която тази година преминава под мотото „Децата и гората на България за бъдещето на зелена Европа“. Малчуганите бяха запознати с професията на лесовъда по достъпен за възрастта им начин. Те зададоха любопитни въпроси на служителите от Регионалната дирекция и участваха в забавни игри на горска тематика. 

Съвместно със служителите от РДГ и ДПП „Шуменско плато“ децата засадиха фиданки от бор, смърч и липа и научиха правилата за залесяване. 

Инициативата приключи с желанието на всички участници съвместните срещи да бъдат през всички сезони на годината.

Служителите на РДГ подариха пакети с лакомства на децата, а в снимки бяха запечатани доброто настроение и положителните емоции.