ВНИМАНИЕ!!! ДЕЖУРЕН TЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА СИГНАЛИ : 0879914112  НА ТОЗИ ТЕЛЕФОН СОБСТВЕНИЦИТЕ/ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА ОБЕКТИ ПО ЧЛ.206 ОТ ЗГ МОГАТ ДА УВЕДОМЯВАТ РДГ БАГОЕВГРАД, КОГАТО СИСТЕМАТА ЗА ПОСТОЯННО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПРЕКЪСНЕ, И В ПОСЛЕДСТВИЕ ЗАПОЧНЕ РАБОТА. 

НачалоНовини 2019/07Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

29.07.2019 - ДПП Витоша беше домакин на Витоша летен фест

Инж. Анна Петракиева връчи награди на победителите 

Дирекция на природен парк Витоша за пети път беше домакин на Витоша летен фест. Спортният празник, се проведе на 27 юли 2019 г. под мотото „Обичам спорта, обичам София, обичам Витоша“ и е част от инициатива „София – Европейска столица на спорта“ и от програмата на Столична община за предоставяне на повече възможности на столичани за активен и здравословен начин на живот. 

Призьорите в отделните надпревари по планинско колоездене и планинско бягане бяха отличени с медали и купи. Д-р инж. Анна Петракиева, директор на ДПП Витоша награди шампионите в планинското колоездене. 

Междувременно, през целия ден на широката поляна пред х. Момина скала хиляди столичани се включиха в многото активности, спортни и забавни прояви, подготвени от организаторите. Най-голям интерес сред децата предизвика алпийският тролей и възможността за спортно катерене. Цяла сутрин не секна потокът от желаещи да изпитат емоцията от „прелитането“ по опънатото над Боянската река въже.

Пълен списък с призьорите в петото издание на Витоша Летен Фест по инициатива „София – евростолица на спорта“ и резултатите можете да видите на следния линк: http://racetimingbg.com/live-results/#